Velge en VPN-server

Hvis du vil skjule IP-adressen din og vises på Internett som om du befinner deg på et annet sted, kan du endre det ved å velge et annet sted for VPN-serveren. Kaspersky VPN støtter for øyeblikket følgende VPN-serverplasseringer.

Hvis du vil se en film eller TV-serie på dagen den har verdenspremiere, selv om den skal komme ut senere i regionen din, kan du bare starte programmet og velge en region der filmen eller serien er tilgjengelig. Vi anbefaler følgende servere for regionsinnhold.

Merk: Stedene i listen fastslås basert på VPN-serverens IP-adresse, og ikke nødvendigvis hvor VPN-serveren faktisk befinner seg.

Velge en VPN-server

Merk: Valg av VPN-serveren du ønsker å bruke, er kun tilgjengelig i den ubegrensede versjonen av programmet. I gratisversjonen velger Kaspersky VPN den gratis VPN-serverens plassering automatisk.

Merk: Tilgjengeligheten av gratisversjonen avhenger av din region.